Seminaarit

Syysseminaari 2020

Miksi?

Syksyn tapahtumassa kuulet mielenkiintoiset ja ajankohtaiset luennot, virkistyt iltapäivän aktiviteettien parissa ja vietät rennon illan kollegojen kanssa.

Seminaarissa saat uusia näkökulmia, tietoja ja taitoja tilitoimiston pelisääntöihin, liiketoimintaan, työhön ja palveluihin. Ohjelmassa on ajankohtaista asiaa sekä innostavia puheenvuoroja oman alansa parhailta asiantuntijoilta.

Tutustu huoneisiin: https://www.hotelsveitsi.fi/nuku-rentoudu/ Huonevarauksen maksuton peruutus 15.10. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 100 % hinnasta
Syötä laskutusosoite, jos se on eri kuin postiosoite.

Palkka- ja henkilöstöhallinnon päivät

Palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoiden oma vuosittainen seminaaritapahtuma. Ensimmäinen päivä sisältää palkkahallinnon substanssiasiaa ja toisena päivänä syvennytään HR-asioihin.

Päivillä on myös mukana useita yhteistyökumppaneita. Kannattaa tulla päiville mukaan verkostoitumaan ja kuulemaan ajankohtaisimmat aiheet palkka- ja henkilöstöhallinnosta.

16.12. päivän päätteeksi uudet PHT:t saavat todistuksensa ja sen jälkeen on vapaaehtoinen iltatilaisuus.

Ohjelma julkaistaan syksyllä.

Syötä laskutusosoite, jos se on eri kuin postiosoite.

TALOUS NYT!

Strateginen johtaminen ja talousjohtaminen kytkeytyvät tiukasti toisiinsa. Muuttuvassa toimintaympäristössä näillä on tulevaisuudessa entistä suurempi rooli. Erilaisten teknologioiden hyödyntäminen päätöksenteossa on jo nykyaikaa, tekoälyn mahdollisuudet ovat rajattomat.

Tilitoimistoristeily 2021

Huippusuosittu ja erinomaisen palautteen saanut Tilitoimistoristeily järjestetään tänä vuonna toukokuussa.

Tapaat kollegat ja opit uutta talous- ja palkkahallinnon ammattilaisille räätälöidyssä seminaarissa.

 

Voit valita a´la carte -illalliselle kahdesta eri pääruokavaihtoehdosta. Menu vahvistetaan myöhemmin
Syötä laskutusosoite, jos se on eri kuin postiosoite.
Subscribe to RSS - Seminaarit