Koulutusohjelmat ja valmennukset

Henkilöstöasiantuntijavalmennus

Miksi?

Taloushallintoliitto ja Verutum ovat yhdessä kehittäneet tilitoimistoalalle suunnatun valmennusohjelman, joka antaa konkreettisia työkaluja HR-ammattilaisen arkipäivän työkäytäntöihin.
 
Syötä laskutusosoite, jos se on eri kuin postiosoite.

Business Advisor - Valmennusohjelma tilitoimistojen asiantuntijoille

BUSINESS ADVISOR -valmennusohjelma

Valmennus

Taloushallintoliitto ja Verutum ovat yhdessä kehittäneet tilitoimistoalalle huippusuositun valmennusohjelman, jonka aikana osallistujat tuotteistavat ja vievät käytäntöön uusia asiantuntijapalveluihin liittyviä ratkaisuja asiakkaille.

Valmennus on suunnattu tilitoimistoissa/taloushallinnon tehtävissä toimiville asiantuntijoille, esimiehille ja kehittäjille.

Valmennuksen aikana:

Syötä laskutusosoite, jos se on eri kuin postiosoite.

Taloushallinnon verotutkinto 2020-2023

Miksi?

Laajennat ja syvennät verotusta koskevaa ammatillista tietovarantoasi, kehität valmiuksiasi ratkaista itsenäisesti verotusta koskevia oikeudellisia ongelmia ja tulkintakysymyksiä sekä luot puitteet verotusta koskevan asiantuntemuksen omaehtoiselle kehittämiselle.

Yksi koulutuksen vahvuuksista on sen vuorovaikutteisuus: lähiopetuspäivien yhteydessä sinulla on mahdollisuus vaihtaa kokemuksia taloushallintoalan työtavoista ja arkipäivän haasteista. Pitkäkestoinen koulutus ja tutut luennoitsijat mahdollistavat vahvan ryhmähengen syntymisen.

Subscribe to RSS - Koulutusohjelmat ja valmennukset