Controllerin työ – jatkokoulutus

KLT-ylläpitokoulutus: 
KLT-ylläpitokoulutus
Vaativuustaso: Syventävä taso
Koulutustapa: 
KLT-asiantuntijalle ja taloushallinnon ammattilaiselle
0/10
Kurssiarvio: 
0

MIKSI?

Controllerin osaamista tarvitaan tulevaisuudessa entistä enemmän. Taloushallinnon suorittava työ automatisoituu, mutta käytännön analyysi- ja tulkintataitoja tullaan tarvitsemaan entistä enemmän. Lisäksi liiketoiminnassa päättäjien laskentaosaaminen heikkenee, koska ohjelmistot laskevat melkein kaiken valmiiksi. Näin ollen päätöksentekijät tarvitsevat talousihmisiä tulkitsemaan lukuja ja kertomaan niistä ymmärrettävästi.

Koulutuksen jälkeen osaat entistä varmemmin auttaa yritysjohtoa ohjaamaan liiketoimintaa oikeaan suuntaan. Koulutuksen tavoitteena on oppia talousinformaation tuottamista, tulkintaa ja analysointia käytännössä controllerin tyylisessä roolissa.

MITEN?

Koulutus keskittyy käytännön harjoituksiin. Tulkitsemme ja analysoimme monipuolisten käytännön esimerkkien avulla talousinformaatiota. Tuotamme myös samalla uutta informaatiota. Koulutus sisältää hieman teoriaa, mutta keskittyy käytännön harjoituksiin.

Toivottavaa on, että osallistuja olisi ensin osallistunut Controllerin työn perusteiden koulutukseen. Tähän jatkokoulutukseen voit osallistua myös suoraan, mutta silloin sinulla tulee olla ymmärrys controllerin työn perusteista ja riittävät perustaidot mm. tilinpäätöksen ja varsinkin tuloslaskelman tulkinnasta, talouden tunnuslukujen laskemisesta ja kannattavuuslaskennan menetelmistä.
 

TARJOUSHINTA
Tähän koulutussarjaan kuuluvat myös Controllerin työn perusteet ja Talouden johtaminen. Kun ilmoittaudut samanaikaisesti kaikkiin kolmeen koulutukseen, saat yhteishinnasta 17 %:n alennuksen.

Kurssi sopii KLT-ylläpitokoulutukseksi (1 pv).
PHT-asiantuntija, tarkista kurssin soveltuvuus PHT-ylläpitoon täältä.
Kurssin ohjelma: 
Aikataulu
09.00 - 16.00 Luennot
08.30 – 09.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
11.30 – 12.30 Lounas
14.00 – 14.20 Iltapäiväkahvi
 
  • Kannattavuuslaskennan menetelmät ja niistä saatavan informaation tulkinta
  • Talousinformaation tulkinta ja analysointi
  • Kassavirta ja maksuvalmius
  • Miten tämä kaikki viedään käytäntöön?
  • Monipuolisia käytännön harjoituksia erilaisista controllerin laskenta- ja analysointitilanteista

Ilmoittaudu:

Syötä laskutusosoite, jos se on eri kuin postiosoite.
Javascript is required to view this map.