Palkkahallinnon tehopäivä

• Kurssille ilmoittautuminen ei ole vielä alkanut.

Varoitusviesti

Kurssille ei voi tällä hetkellä ilmoittautua.
PHT-ylläpitokoulutus:
Kyllä
Vaativuustaso: Ammattilaistaso
Koulutustapa:
PHT-asiantuntijalle, palkka- ja henkilöstöhallinnon parissa työskentelevälle.

Päivän aikana käsitellään viimeisimmät työlainsäädännön muutokset, jotka vaikuttavat palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä toimiviin. Mitä lakien muutokset tarkoittavat käytännön työssä?

Lisäksi aiheina ovat sosiaaliturvassa tapahtuneet muutokset, jotka työnantajan ja palkkahallinnossa työskentelevien on tiedettävä.

Verottajan uudet ohjeistukset ja niiden muutokset ovat jatkuvasti hallittavia aiheita. Mitä olennaista on viimeksi päivitetty?

Luonnollisesti pidämme osallistujat tietoisina siitä, miten tulorekisteri kehittyy sekä vaikutukset palkanlaskentaan.

Tuomme myös ajatuksia osallistujille oman työnkuvan ja alan toimintatapojen muutoksista ja toimivista käytännöistä.

Käytännönläheisessä seminaarissa kerrotaan mitä alalla tapahtuu. Aiheiksi valikoituvat ajankohtaisimmat teemat, jotta osallistujat saavat parhaat eväät työhönsä.

Kouluttajat ovat aina pitkän linjan ammattilaisia kukin alallaan. He osaavat esittää asiat niin, että osallistujien on helppo sisäistää asioiden vaikutus päivittäiseen työhönsä.

Paikkakunnat kevät 2020 – ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin

•    Seinäjoki
•    Kuopio
•    Tampere
•    Turku
•    Helsinki
•    Oulu

OHJELMA VALMISTUU SYKSYN AIKANA

Kurssi sopii PHT-ylläpitokoulutukseksi (1 pv).
KLT-asiantuntija, tarkista kurssin soveltuvuus KLT-ylläpitoon täältä.