Palkkahallinnon erikoistumisohjelma

PHT-ylläpitokoulutus
Vaativuustaso: Ammattilaistaso
Palkkahallinnon tehtävissä työskenteleville

Lähde nyt mukaan kehittämään omaa ammattitaitoasi palkanlaskijasta palkkahallinnon osaajaksi. Koulutuksen aikana syvennät osaamistasi palkkahallinnon juridiikan osalta ja osaat jatkossa soveltaa oppimaasi tietoa paremmin työssäsi.
Koulutusohjelman sisältö koostuu palkkahallinnon työssä tarvittavista osa-alueista. Mukana ovat tärkeimmät lait: työsopimus-, työaika-, ja vuosilomalaki. Lisäksi koulutuksen aikana käsitellään muita tärkeitä aiheita kuten esim ennakkoperintään, eläkkeisiin sekä raportointiin liittyviä säännöksiä. Koulutus ei sisällä palkkojen peruslaskentaa.

Kehittymistäsi tukee erityisesti mahdollisuus verkostoitumiseen sekä kokemusten ja tiedon jakamiseen oman alan kollegoiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Uudistettu palkkahallinnon erikoistumisohjelma käynnistyy syyskuussa. Koulutusohjelman kesto noin  9/2021 - 4/2022.

Opiskelu on monimuoto-oppimista, eli opiskelu tapahtuu itsenäisesti verkossa sekä perinteisesti luokkahuoneopetuksena.  Ennakkotehtävät ja luentovideot perehdyttävät aihealueeseen jo ennen koulutuspäiviä. Voit joustavasti omassa aikataulussa opiskella ennen koulutuspäiviä.

Koulutuspäivillä tavataan kasvokkain Helsingissä ja näillä päivillä käydään kouluttajan kanssa läpi syventävästi opiskeltavia aiheita sekä pureudutaan erikoistilanteisiin.

Koulutuspäivien välissä tavataan Teamsin kautta.

Sisällöstä vastaavat kiitosta saaneet kouluttajat, jotka perehdyttävät sinut käytännönläheisesti  tärkeimpiin lakeihin ja säännöksiin aitojen tapausten avulla

Kurssi sopii PHT-ylläpitokoulutukseksi (12 pv).
KLT-asiantuntija, tarkista kurssin soveltuvuus KLT-ylläpitoon täältä.
SYKSY 2021
Työsopimuslaki
Työaikalaki
Työmarkkinat
Eläkkeet, sos. vakuutukset, raportointi

KEVÄT 2022
Vuosilomalaki
Ennakkoperintä
Kansainväliset asiat
Ulkoistettu palkkahallinto, tietourva
Projektityö

Ilmoittaudu:

Syötä laskutusosoite, jos se on eri kuin postiosoite.