Palkkahallinnon erikoistumisohjelma

• Kurssille ilmoittautuminen ei ole vielä alkanut.

Varoitusviesti

Kurssille ei voi tällä hetkellä ilmoittautua.
PHT-ylläpitokoulutus:
PHT-ylläpitokoulutus
Vaativuustaso: Ammattilaistaso
Palkkahallinnon tehtävissä työskenteleville

Lähde nyt mukaan kehittämään omaa ammattitaitoasi palkanlaskijasta palkkahallinnon osaajaksi. Koulutuksen aikana syvennät osaamistasi palkkahallinnon juridiikan osalta ja osaat jatkossa soveltaa oppimaasi tietoa paremmin työssäsi.

Koulutusohjelman sisältö koostuu palkkahallinnon työssä tarvittavista osa-alueista. Mukana ovat tärkeimmät lait: työsopimus-, työaika-, ja vuosilomalaki. Lisäksi koulutuksen aikana käsitellään muita tärkeitä aiheita kuten esim ennakkoperintään, eläkkeisiin sekä raportointiin liittyviä säännöksiä. Koulutus ei sisällä palkkojen peruslaskentaa.

Kehittymistäsi tukee erityisesti mahdollisuus verkostoitumiseen sekä kokemusten ja tiedon jakamiseen oman alan kollegoiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Uudistettu palkkahallinnon erikoistumisohjelma käynnistyi nyt syyskuussa. Koulutusohjelman kesto noin  vuoden. Seuraava koulutushjelma käynnistyy 9/2022

Opiskelu on monimuoto-oppimista, eli opiskelu tapahtuu itsenäisesti verkossa sekä perinteisesti luokkahuoneopetuksena. Syksyn koulutuspäivät pidetään etänä Teamsin kautta.   Ennakkotehtävät ja luentovideot perehdyttävät aihealueeseen jo ennen koulutuspäiviä. Voit joustavasti omassa aikataulussasi opiskella ennen koulutuspäiviä.

Koulutuspäivillä käydään kouluttajan kanssa läpi syventävästi opiskeltavia aiheita sekä pureudutaan erikoistilanteisiin.

Sisällöstä vastaavat kiitosta saaneet kouluttajat, jotka perehdyttävät sinut käytännönläheisesti tärkeimpiin lakeihin ja säännöksiin aitojen tapausten avulla.

Kurssi sopii PHT-ylläpitokoulutukseksi (12 pv).
KLT-asiantuntija, tarkista kurssin soveltuvuus KLT-ylläpitoon täältä.

OHJELMA PÄIVITTYY KEVÄÄLLÄ