Palkanlaskennan valmennuksen jatkopäivä

Vaativuustaso: Perustaso
Koulutustapa: 
Aloittavalle palkanlaskijalle
0/10
Kurssiarvio: 
0

Kenelle?

Tule syventämään osaamistasi, kun palkanlaskennan perusteet on hallussasi ja työkokemusta on kertynyt noin vuoden verran.

Miksi?

Koulutuksessa käydään läpi niin työaikaan liittyviä erityistilanteita kuin vuosilomien kiemuroita sekä miten poissaolot vaikuttavat palkanlaskentaan. Kerrataan viimeisimmät lakimuutokset ja miten ne on huomioitu työehtosopimuksissa. Päivän aikana tehdään harjoituksia, joita tehdessä teoria siirtyy käytäntöön. Työehtosopimusten tekstit tulevat näiltä osin tutuksi, miten niitä on tarkoitus lukea.
 
Koulutuksessa käsitellään Teknologiateollisuuden, Kaupan alan ja Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusten osalta miten työaikamääräykset, vuosilomat ja poissaolot on niissä huomioitu.

  • Säännöllinen työaika, enimmäistyöaika sekä lisä- ja ylitöiden laskeminen ja työajantasaaminen, varallaolo, osa-aikaisuus, joustotyöaika ja työaikapankin toiminta
  • Vuosilomapalkan ja -korvauksen laskeminen, loman ansaitseminen sekä lisävapaapäivät ja niiltä maksettava korvaus ja vuosiloman antaminen
  • Poissaolojen käsittely, palkallisuus ja palkaton poissaolo

Miten?

Koulutus järjestetään etäyhteydellä

Kurssin ohjelma: 

  9.00 – 11.30    Työaika ja työehtosopimukset
11.30 – 12.30    Lounas
12.30 – 14.00    Vuosilomat ja työehtosopimukset
14.00 – 14.30    Kahvi
14.30 – 16.00    Poissaolot ja työehtosopimukset

Ilmoittaudu:

Syötä laskutusosoite, jos se on eri kuin postiosoite.
Javascript is required to view this map.