TAL-osasto

JÄSENTEN VAKUUTUSRATKAISU – Kysy, kuinka paljon edullisemmin saat uuden vakuutuksen

Taloushallintoliiton jäsenille räätälöidyn JäsenEtuvakuutuksen osalta Aon tarjoaa vakuutusyhtiöstä riippumattoman tuen vahinkotilanteisiin liittyvässä neuvonnassa. Tule tutustumaan JäsenEtuvakuutuksen sisältöön sekä keskustelemaan, miten ratkaisu auttaa juuri Sinun yritystäsi riskien hallinnassa!

Vakuutuksesta on nyt tullut edullisempi, vakuutusturvaa on nostettu sekä vakuutusmeklari turvaa jäsenten oikeuksia vahingon sattuessa!

Paikalla on AON edustaja vastaamassa kysymyksiisi.

Aon on jo yli 25-vuoden ajan toiminut Suomessa yrityspäättäjien riskienhallinan ja vakuuttamisen luotettavana neuvonantajana.

 

VEROTTAJAN ASIANTUNTIJAT PAIKALLA

Verohallinnon pisteellä voit kysyä ajankohtaisia verotuksen ja taloushallinnon asioita. Tiistaina paikalla maksamisen ja palautuksen asiantuntijat sekä tulorekisterin asiantuntija. Vastauksia saa myös kysymyksiin valtuuttamisen tulevista muutoksista.

 

TAL-ASIANTUNTIJAT PAIKALLA  – Tervetuloa keskustelemaan kanssamme!

TAL2018 sopimus ja yleiset sopimusehdot. Paikalla kehitysasiantuntija Eeva Lyytinen vastaa kysymyksiisi ja opastaa sopimukseen liittyvissä asioissa.

 

 

 

 

 

Paikalla on verotuksen asiantuntija Markku Ojala ja taloushallinnon johtava asiantuntija Janne Fredman, jonka osaamisaluetta on erityisesti taloushallinnon menetelmät ja prosessit.

 

 

 

 

Henkilöstö- ja palkkahallinnon jäsenneuvonnasta Taloushallintoliitossa vastaa johtava asiantuntija Eija Männistö.