Julkinen sektori

Talouskoulutuksia myös julkiselle sektorille

Taloushallintoliitto laajensi koulutustarjontansa kattamaan myös julkisen hallinnon taloussektorin.

Taloushallintoliiton julkishallinnon talouskoulutukset ovat suunnattuja niin tilitoimistoissa, palvelukeskuksissa kuin kunnissa työskenteleville talouden asiantuntijoille.

Julkishallinnon talouskoulutukset soveltuvat KLT-ylläpitokoulutuksiksi. Koulutuskalenterista löytyy sekä lähi- että verkkokoulutuksia muun muassa kuntien kirjanpidosta, verotuksesta ja tilinpäätöksestä.

Kysy lisää: Miisa Vierikko, miisa [dot] vierikko [at] taloushallintoliitto [dot] fi, puh. 040-451 7617.

KUNTATALOUDEN TEHOKOULUTUKSET (lähiopetus + livelähetys)

Lähipäivät pidetään Helsingissä, pääsääntöisesti Taloushallintoliiton koulutustiloissa.  Esimerkkejä tulossa olevista koulutuksista:

  • Valmistautuminen tilinpäätökseen: kunnat ja kuntakonsernit
  • Arvonlisäverotus kunnassa
  • Havaintoja kunnan ja kuntakonsernin tilinpäätöksistä
  • Hyvä hallintotapa ja riskienhallinta kunnassa
  • Kunnan kustannuslaskenta ja tuotteistaminen

TALOUS NYT! TALOUSHALLINNON FOORUMI JULKISELLE SEKTORILLE JA YRITYKSILLE, KEVÄT 2021

Taloushallintoliitto järjestää palvelukeskusten ja yritysten johdolle taloushallinnon foorumin, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden monipuoliseen keskusteluun tulevaisuuden aiheista. TALOUS NYT! -foorumin teemat vuonna 2021 ovat talousjohtaminen ja tekoäly.

JULKISEN TALOUDEN ERIKOISTUSMISOHJELMA 

Ohjelma antaa kattavat perustiedot toimia kuntatalouden parissa. Erikoistumisohjelman suoritettua osallistuja on omaksunut tiiviissä paketissa laajan määrän käytännönläheistä tietoa ja konkreettisia esimerkkejä julkisen talouden rakenteesta kuntien arvonlisäverotukseen.

Erikoistumisohjelma koostuu kolmesta erillisestä kahden lähikoulutuspäivän moduulista, joiden suorittamisen jälkeen osallistujalla on kattavat perustiedot kunta-alan taloushallinnosta. Voit osallistua yksittäisille koulutuspäiville tai käydä koko ohjelman kerralla.

Kunnan talouden erityispiirteet:
 
Kunnan talouden johtaminen:
 
Kunnan taloushallinto käytännössä: