Luomuruokaa räätälöitynä

Kanresta Oy:n Finlandia-ravintola on portaat luomuun ohjelman toiseksi ylimmällä portaalla 5, joka tarkoittaa että keittiössä käytetään vähintään 25 luomutuotetta säännöllisesti ja ympäri vuoden.

Ravintolan mielestä luomussa on parasta se mitä siinä ei ole. Luomuruuan maku tulee suoraan luonnosta, sillä luomukasvit kasvavat ilman keinotekoisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Luomueläimet elävät niille luontaisen eläimellisen elämän, liikkuen vapaasti ja syöden niille luontaista rehua.

MENU maanantaina 23.1.2017

MENU tiistaina 24.1.2017

Tomaattia eri muodoissa, rapeaa parmesaania
ja rucolakreemiä (L,G)
Punaista luomuquinoaa, fetajuustoa ja
sitruunavinegretteä (L,G)
Kanaconfit, sahramipolentaa ja tummaa
sitruunakastiketta (L,G)
Savustettua naudanrintaa, lämmintä
sinapinsiemen-kaalisalaattia ja rakuunavoikastike (L,G)
Jogurtti-pannacotta ja mehustettuja herukoita
(L,G)
Sitrusrahkaa ja kuivattua vadelmaa (L,G)
L = Laktoositon    G = Gluteeniton  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tili- ja veropäivien menun on suunnitellut keittiöpäällikkö Timo Lepistö. Syksyllä 2016 Finlandia-taloon siirtynyt Lepistö on toiminut aiemmin mm. Suomen Moskovan suurlähetystössä ja Suomen edustustossa Genevessä.